Norah Korg Norah Korg Norah Korg Norah Korg

Norah Korg

Färg: Natur
Material: Rotting,bambu
Höjd: 37 cm
Bredd: 41 cm

Handvävd korg med rotting och bambu i hög kvalitet från Norah-serien. Egenskaperna för denna serie är användningen av naturliga material som bambu och rotting. De är båda växter som växer snabbt, är lätta att plantera om och starkt material för heminredning. Materialet är vävt och format med stor precision och passion - en produkt från Norah-serien kan ta allt från en dag till en hel vecka att avsluta.

Vi ser det som en kvalitetsstämpel som garanterar dig en produkt du kommer att älska i många år framöver!

Alla föremål i Norah-serien är vävda av kvinnor från Myanmar som arbetar hemifrån. I Myanmar har en lång tradition varit att en kvinna ska ta hand om hemmet och barnen när hon blir mamma. Mannen kommer därför att vara den enda inkomstkällan för familjen. Arbetet med att väva interiörföremål ger kvinnorna en möjlighet till en extra inkomstkälla.

Lene Bjerre har valt en leverantör som ser till att varje kvinna får bästa möjliga arbetsförhållanden när de arbetar hemifrån. De får tillgång till bästa materialet, utbildning och verktyg. Det gör dem till skickliga hantverkare som är nödvändiga för Lene Bjerres leverantör.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
4503


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andra har även köpt
Produkter

Handla

Information